söndag 6 maj 2007

Vad fan är det för fel på folk?

Åkte till Kista idag (fick gå ner för trapporna) med Felicia... På vägen till bilen ringer killen som jobbar jouren och kollar vad det är för fel på hissen. Jag talar om att den stå ri bottenläge, dörren går inte igen och ingen sitter fast. Problemet är då mitt tillstånd och mina hundar. Jag bör inte bära en 30-kilos schäfer fem trappor upp och ner flera gånger om dagen.
Så min fråga är då när han tänkte fixa hissen eller vill han hellre komma och bära mina hundar upp och ner? Han skrattade lite och sa att han skulle titta på hissen.
Nu kom jag hem från Kista, var ju tvungen att köpa nya brallor...
Och gissa vad, hissjäveln funkar återigen inte!!!!

Så nu har jag ringt jouren en gång till och bett honom ringa mig för jag ska ut och cykla med Nikki ikväll så han lär ju få släpa ner min cykel och hund innan jag är nöjd!!!
Utöver det ringer min karl och ber mig plocka med mitt blomster arrengemang som blåst ut genom fönstret... Ni kan ju tänka er själva hur imponerad jag var över honom när jag kom hem....
Gah!!!

Så nu väntar jag på att jourkillen ska ringa, sen ska jag förmodligen diska lite och antalgigen laga lite mat för det är det väl ingen annan som tänker göra...
Men nu först ska jag lägga mig i sängen och bara vara sur en stund tills det känns bättre...
Förut när jag skrek rakt ut vad jag tyckte gick saker och ting över mycket fortare... Nu tar det en jävla tid att komma ner i varv igen... Suck!!!

Inga kommentarer: